“Ik vind het leuk om bij te dragen aan de groei van bedrijven.”

Recent News

Read the latest news and stories.

“Ik vind het leuk om bij te dragen aan de groei van bedrijven.”

Alex: “Ik vind het belangrijk om de mentees mee te geven dat ze hun marketing en sales snel naar het hoogste niveau brengen en tijdig de focus aanbrengen op internationale groei.”

Mentoring is essentieel voor iedere ondernemer. Door het koppelen van zowel startende als ervaren ondernemers zorgt het EMS-programma voor een krachtige motor ter stimulering van innovatie en ondernemerschap. In een team met een aantal mentoren gaat de ondernemer in verschillende sessies op zoek naar antwoorden op zijn of haar vragen om de impact van het bedrijf te vergroten. We faciliteren niet alleen mentoring, maar koppelen door het programma ook beide netwerken aan elkaar.

We helpen startups, scale-ups en innovatieve mkb-bedrijven om succesvolle leiders te worden.

We spraken met Alex van Ginneken, mentor in het EMS-programma over zijn ervaring! 👇

Alex houdt zich vooral bezig met online marketing, online sales & IT/data. Daarnaast heeft hij ook expertise op het gebied van groei, verdienmodellen en online ondernemerschap.

Alex: “De laatste 5 jaar houd ik mij veel bezig met online business coaching waarbij ik bedrijven op directieniveau help te groeien. In het verleden heb ik zelf (mee)gewerkt aan het opbouwen en verkopen van diverse online bedrijven. Daarnaast ben ik binnen het ecosysteem actief in verschillende adviesraden en besturen.”

“Ik vind het leuk om bij te dragen aan de groei van bedrijven door het delen van mijn avonturen, kennis, netwerk en expertise. Daar krijg ik enorm veel energie van. Ik vind het belangrijk om de mentees mee te geven dat ze hun marketing en sales snel naar het hoogste niveau brengen en tijdig de focus aanbrengen op internationale groei. Zowel voor het aantrekken van internationaal talent als de internationaal groei van het bedrijf. Ga tijdig op zoek naar funding, netwerk met mensen die een groot netwerk hebben, wees goed zichtbaar en schaal tijdig op!”