Het Programma

Voor ondernemers die willen groeien

Entrepreneur Mentoring Service koppelt ondernemers aan mentoren die aansluiten bij het vraagstuk van de ondernemer. Maandelijks kunnen de deelnemende mentees gebruikmaken van een mentorsessie. Tijdens zo’n gesprek ligt de focus op strategische vraagstukken binnen het bedrijf. Denk aan marktverbreding, optimaliseren van de interne bedrijfsvoering, internationalisering of bedrijfsopvolging.

De doelgroep van Entrepreneur Mentoring Service

Het programma is bedoeld voor innovatieve mkb-bedrijven en startups met een duidelijke groeiambitie. Met het product of de dienst van de ondernemer wordt impact gegenereerd en wordt waarde toegevoegd aan de provincie. Tot slot draagt de ondernemer bij aan de werkgelegenheid van de provincie.

De kern van EMS

Community van ervaren ondernemers

Enkel ondernemers met een stevig trackrecord kunnen als mentor aansluiten bij het programma. U wordt gematcht met ondernemers die uw strategische vraagstukken kunnen voorzien van waardevol advies dat is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Mentoring op maat

Het team van mentoren beweegt mee met u als ondernemer. Als uw strategische vraagstuk in de tussentijd wijzigt, wordt er een nieuw mentorteam samengesteld, passend bij het vraagstuk.

Onafhankelijk

Mentoren en mentees ontvangen of betalen geen vergoedingen voor Entrepreneur Mentoring Service. Dit borgt de totale onafhankelijkheid van adviezen tijdens mentorsessies.

Wilt u aansluiten bij Entrepreneur Mentoring Service? Vul via de knop hieronder het contactformulier in en kom in contact voor een intakegesprek.

Aanmelden voor EMS