“Door de ervaring van de mentoren hoeven we zelf niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden.”

Recent News

Read the latest news and stories.

“Door de ervaring van de mentoren hoeven we zelf niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden.”

“Ik kan het EMS-programma aanbevelen aan alle ondernemers die zelf én met hun bedrijf willen groeien!”

Mentoring is essentieel voor iedere ondernemer. Door het koppelen van een startende als ervaren ondernemer zorgt het EMS-programma voor een krachtige motor ter stimulering van innovatie en ondernemerschap.

We spraken met Paul Constandse, ondernemer en mentee in het EMS-programma over zijn ervaring! 👇

Paul: “Mijn bedrijf Illumade BV Bright Ideas is opgericht om het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen een stukje comfortabeler te maken. Hiervoor bedenken, ontwerpen én produceren we slimme oplossingen voor in en om huis. Eén van deze oplossingen is ons hoofdproduct, de Lightswing®. De Lightswing is een ophangsysteem voor hanglampen waarmee je gemakkelijk een lichtpunt kunt verplaatsen wanneer deze niet op de juiste plek zit.”

Een uitdaging waar Paul momenteel met zijn bedrijf aan werkt is het opbouwen van nationale en internationale naamsbekendheid voor de Lightswing.

“Ik neem nu zo’n anderhalf jaar deel aan het EMS-programma. Het mooie aan dit programma vind ik de mogelijkheid om vragen te stellen en het sparren met ondernemers die hun sporen al hebben verdiend. Door de ervaring van de mentoren hoeven we zelf niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden. Ik kan het EMS-programma dan ook aanbevelen aan alle ondernemers die zelf én met hun bedrijf willen groeien!”